Mitä ajatuksia kirja herätti? Minkälainen oli lukukokemuksesi? Haluatko kertoa terveiset kirjoittajalle? Jätä ensimmäisten joukossa oma kommenttisi teoksesta! Huomioithan, että antamasi palaute on julkinen ja sitä saatetaan käyttää myös muissa viestintäkanavissa.

Jos haluat lähettää yksityisen palautteen suoraan kirjoittajalle, se onnistuu osoitteeseen taikuri@miikakorkatti.com.

No Title

5,0 rating
15/01/2020

PAKKO ANTAA 5 TÄHTEÄ en muista milloin olis naurattanut ja itkettänyt kirja näin paljon. Toisaalta en ole lukenut kovinkaan monia kirjoja mutta tämä oli kirjaimellisesti aivan huippu!!! Kiitos Miika tarinasi julkaisusta

Lempilause:
"Perhe oli minulle enää vain muisto talon käytävillä, varjo ruokapöydässä, maailman voimakkain kirosana"
EmiliaK

No Title

4,0 rating
15/01/2020

Tilasin kirjan ennakkotilauksena. Luin kirjan ykkösellä ja siinä meni ehkä noin pari tuntia, kun sivuja oli just sopiva määrä, ainoastaan n. 200. Mut kertoo jo paljon, että luin kirjan loppuun asti. Oli kyllä hyvä kokemus. Tuntui jatkuvasti kuin kulkisi kirjoittajan korvien välissä. Kirjoitustyyli tuntui välillä ehkä liiankin rehelliseltä ja avoimelta. Ainakin tuli sellainen fiilis, etten itse sanoisi ääneen jotain asioita, joista taikuri puhuu muina miehinä. Tämä oli varmasti myös yksi syy miksi teksti teki vaikutuksen. Mitä tulee sitten tohon elämäntaitopuoleen, niin kyseessä ei ole perus ”tee näin, niin menestyt” -kirja. Sinällään monet oivalluksista tuntui aika basic jutulta, mutta kyllä siellä oli paljon asioita, joita en itse ollut tullut ajatelleeksi.
Voin suositella kirjaa kaikille luettavaksi. Mielenkiintoisia tarinoita. Nauroin monessa kohdassa ja oli kohtia, jotka sai myös ison miehen herkistymään. Jatkoon!

Lempilause:
Pekka88