Mitä ajatuksia kirja herätti? Minkälainen oli lukukokemuksesi? Haluatko kertoa terveiset kirjoittajalle? Jätä ensimmäisten joukossa oma kommenttisi teoksesta! Huomioithan, että antamasi palaute on julkinen ja sitä saatetaan käyttää myös muissa viestintäkanavissa.

Jos haluat lähettää yksityisen palautteen suoraan kirjoittajalle, se onnistuu osoitteeseen taikuri@miikakorkatti.com.

No Title

5,0 rating
19/01/2020

Lukukokemuksena virkistävän erilainen kirja omalla sarallaan ja rouhean rehellinen kaikessa karheudessaan. Ollakseen kirjoittajan esikoisteos se täyttää varsin hyvin ne veteen piirretyt rajat, joilla tällaisia töitä arvioidaan. Teos lunastaa lukijalle antamansa lupaukset kyseenalaisuudestaan sangen ansiokkaasti ollen (ainakin) rehellisen kuuloista kertomaa sekä henkilöstä itsestään, että prosesseista joita on täytynyt tapahtua sekä kirjoittajan elämässä sen päätyäkseen tähän pisteeseen, että myöskin kirjan hahmottamaan raiteutusmenelmän syntyyn liittyen. Tarinan kerronnallisuuden osalta kirjan kiljuva äänensävy huumorin ohella on omiaan antamaan sille sitä väriä ja ilmeikkyyttä, mitä ensimmäinen teos vaatii lunastaakseen paikkansa kriittisenkin lukijan kirjapyhäköstä. Kirja luo lukijansa eteen mielenkiintoisen henkilökuvan luojastaan, jonka kautta hän pystyy löytämään itsestään monia samankaltaisuuksia ja käsittelemään ajatuksia ja tunteita jotka ovat saattaneet jäädä ennestään vähällekin huomiolle tai suoranaisesti tulleet lakaistuksi maton alle. ”Voiko onnistua menestymään, vaikka tuntisi itsensä samaan aikaan hyödyllisyydeltään ydinjätteeseen rinnastettavaksi massaksi epäonnistuneita päätöksiä, piirteitä ja taipumuksia?” Voikin olla, että lopulta se kuva, jonka lukija kirjailijasta muodostaa, kertookin paljon enemmän hänestä itsestään. Aikamoinen taikatemppu.

Lempilause:
Jan Faun

No Title

4,0 rating
17/01/2020

Tämä oli jännä!

Lempilause:
Runoilijasielu

No Title

5,0 rating
16/01/2020

Monin sanoin voisi hehkuttaa. Tämä kirja tulisi jokaisen lukea! Tunnistan kirjoittajan kun sellaisen näen, ja ennen kaikkea kun sellaisen tekstiä luen.
Tämä eroaa saman genren kirjoista rehellisyydellään ja rohkeudellaan. Ei vain neuvota, vaan kerrotaan raa’an kokemuksen kautta miten asia on opittu. Ja kokemukset taasen ovat niitä joita harva kirjoittaisi kirjaan.
Kerronta on sujuvaa, mielenkiinnon säilyttävää, mutta selkeää.
Teksti herättelee jatkuvasti miettimään omaa elämää, tunteet nousivat pintaan. Hyvällä tavalla. Itkua ja naurua, ja ns. too much information jotka saa ääneen hymähtämään. 🤗
Henkilökohtaisesti jopa minun kaltainen ihminen sai tästä hetkeksi potkua, koska tähän voi samaistua.
Sairastan vaikeaa traumaperäistä masennusta, ja jopa minä jäin hetkeksi miettimään elämääni uudestaan, vähän eri näkökulmasta.
Jos joku ei saa tästä omaan elämäänsä mitään mukaan, suosittelen lukemaan sitten edes tietääkseen mikä mies Miika Korkatti on.
Tämä ei ole teennäinen tai tekopyhä. Tämä on kirjoitettu jalat visusti maassa, uskoisin että tässä on noudatettu yhtä viisasta neuvoa jonka itse joskus kuulin:
Nöyrä pitää olla, mutta ei nöyristellä 😎

Lempilause:
Kater

No Title

5,0 rating
16/01/2020

Niille jotka miettii kannattaako tutustua niin sanon vaan että aivan saatanan tiukka setti! Ps. Varmaan luet näitä Miika: laitoin sulle sähköpostia. Arvostaisin jos ehtisit vastata! 🙂

Lempilause:
Eetu92

No Title

3,0 rating
16/01/2020

Jäi tyhjä olo.. En ymmärtäny loppua. Myös aika useessa kohassa olin ahistunut ja vaivaantunu, pari kohtaa nauratti. Aika syvälle mentiin, omassa kokemuksessa

Lempilause:
.

No Title

5,0 rating
16/01/2020

Jumalauta! Kirja oli ”kuin napakka isku pesäpallomailasta päähän!”. Töistä kotiin, posti on saapunut, kirja käteen ja erehdyin vilkaisemaan siinä tohelluksen keskellä pienen virkkeen johdantoa. Jotain hypnotismi haltijakieltä joukossa sillä luin kirjan ihan oikeasti yhdeltä istumalta. Hyvä, että maltoin ottaa edes ulkovaatteita pois päältä. Tälle +10
Miika: jätkä on alle 30v ja puhut joistain teemoista sellaisella viisaudella aivan kuin olisit elänyt 100v. Lopeta huijaustemput ja ala kirjoittamaan kirjoja!

Lempilause:
Jukka Oulusta

No Title

4,0 rating
15/01/2020

Todella mainio. Erilainen. Viihdyttävä. Hauska. Koskettava.

Lempilause:
Maiju

No Title

5,0 rating
15/01/2020

Oon suerannut sua facessa ja instassa ja nähnyt keikan poris (oli hieno). Sun kirjan lukeminen toi jotenki mieleen kuinka helposti nähään vaa ne hienot profiilikuvat somes ja sit sen jälkeen luodaan kuva toisen elämästä. En olis noita juttuja osannut ees arvata mitä kerroit..ja siis tykkäsin tosi paljon, kiitti. REspekt!

Lempilause:
Annoitnimmarinolkapäähän:D

No Title

5,0 rating
15/01/2020

Ennakkotilaajana sain postia eilen päivää ennen virallista julkaisua. Tämä kirja oli kaikkea muuta kuin odotin. Meni aivan helvetisti ihon alle. Olin jossain kohdassa melko lähellä sulkea kirjan ja jatkaa myöhemmin kun alkoi ahdistamaan niin paljon 😀 Kuvaillaan fiiliksiä niin avoimesti ja syvästi. Samaistumiselta en itse voinut välttyä. Mutta sitten teksti taas kaappasi ja raidasin loppuun asti. Lopussa vaan ihmettelin että nytkö jo loppui. Annoin viisi tähteä. Uskallan suositella muille. Kerroin jo parille kaverillekin. Miikalle jäätävät propsit rehellisyydestä!

Lempilause:
Tämäkolahti

No Title

4,0 rating
15/01/2020

Tämä oli psykologisessa ja filosofisessa mielessä totisesti hiottu kokonaisuus!

Lempilause:
Ei nimittäin ole mahdollista kohdata totuutta sen paljastetuimmassa muodossa ja jatkaa matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut
Pepe