Mitä ajatuksia kirja herätti? Minkälainen oli lukukokemuksesi? Haluatko kertoa terveiset kirjoittajalle? Jätä ensimmäisten joukossa oma kommenttisi teoksesta! Huomioithan, että antamasi palaute on julkinen ja sitä saatetaan käyttää myös muissa viestintäkanavissa.

Jos haluat lähettää yksityisen palautteen suoraan kirjoittajalle, se onnistuu osoitteeseen taikuri@miikakorkatti.com.

No Title

4,0 rating
17/06/2020

Kirja oli hyvä, koskettavakin. Siinä sai nauraa, mutta välillä myös piti itkeäkin, osaat kertoa asioista niin että lukija pystyy hyvin samaistumaan kokemuksiisi, ja se tekee kirjasta ainutlaatuisen, ei mikään tylsä, tavallinen self help- opus!

Lempilause:
Marianne T

No Title

4,0 rating
07/04/2020

Ohhoh. Kuulemani mukaan mitään ei saa aikaiseksi jos siihen ei suhtaudu intohimoisesti. Aina on hienoa kuulla kun ihmiset onnistuvat elämässään.

Lempilause:
Enni

No Title

5,0 rating
28/02/2020

Perustan hyvän palautteeni sille tosiasialle, että tämän kirjan lukeminen sai ajatukseni loksahtamaan paikoilleen. Sitä kun on koko elämänsä mennyt jonkun muun tuuppimana aina vääriin paikkoihin, vääriin koulutuksiin, yrittänyt olla mieliksi ihmisille, joilta ei saa tukea kun itse tarvitsisi.. ja lopulta todennut useaan kertaan itselleen, että voi v**tu, sitä ollaan pian 40v ja ajatukset ovat aivan hukassa. Kuten alempaa löytyvä lempilause kirjasta kertoo, aina on niitä joiden mielestä omat uravalinnat tai muut asiat tehdään väärin. Kiitos tämän teoksen, tästä eteenpäin valintojani kritisoivat saavat seurata aitiopaikalta sitä, kun alan tekemään asioita joista pidän ja suuntaan urille, joita myöten itsellä on hyvä kulkea. Suosittelen lämpimästi ottamaan hetken aikaa ja lukemaan tämän kirjan, se voi saada aikaan ihmeitä… vai sanoisinko, jotain taianomaista 😉

Lempilause:
"Aina löytyy joku, joka ei tykkää tekemisistäsi."
Hukassa ollut

No Title

5,0 rating
11/02/2020

Maailman kyseenalaisin self help-kirja olikin sitten se maailman järkevin self help-kirja. Asiaan saattaa vaikuttaa, että kirjoittaja itsekin on neurokirjolla, joten tekstiin oli huomattavan helppo samaistua.

Lempilause:
Noa

No Title

3,0 rating
09/02/2020

Tämä kirja oli ehdottomasti lukemisen arvoinen. Helppolukuinen, viihvyttävä, rehellinen ja sellaisia oivalluksia sisältävä, että useimmat lukijat tod.näk pystyvät siitä joitakin neuvoja siirtämään omaan elämäänsä. Se hämmästytti, että lähestymistapa oli yllättävän perusteellinen ja selkeä ja tieteelllisen oloinen, vaikka Miikalla ei käsittääkseni ole taustalla pitkiä opintoja, tai miljoonaa luettua kirjaa. Siitä olen eri mieltä, että kirja soveltuisi ainakaan mitenkään kovin hyvin tarvittaessa WC-paperin korvikkeeksi, mutten perustele miten tähän mielipiteeseen olen päätynyt.

Lempilause:
Sille, jolla on, annetaan lisää, mutta jolla ei ole, otetaan pois sekin vähä, mitä hänellä olisi ollut.
Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään

No Title

5,0 rating
02/02/2020

Olipas hyvä kirja! En olis uskonut koskaan, et kirjoittaisit näin hyvän kirjan! Oon tosi ylpeä susta! Ja musta sä voisit alkaa kirjottaan useamminkin kirjoja et toivottavasti tämä ei jää tähän 🙂 Oli koskettava, hauska ja mielenkiintoinen kirja. Oli mukava lukea sun nuoruudesta, kun siitä jotain jo tiesin ja päästä vielä syvemmälle sun ajatuksiin ja tuntemuksiin. Luin tän kirjan huomattavasti nopeammin kuin yleensä luen muita kirjoja. Well done!

Lempilause:
Miikan ikuisuuskysymys nro 1 tai 35 tai ... 🙈
Matu

No Title

5,0 rating
29/01/2020

Miika: Olet mahtava! Uskomaton elämäsi ja ajattelusi ihastutti ja kosketti. Tämän miehen nauruhermot saivat sähköshokkeja säännöllisin väliajoin, eikä kyyneliltäkään vältytty. Yhdyn lukijoiden aiempiin kommentteihin rehellisyydestä – se oli teoksen läpileikkaava suola. Taidokkaan retoriikan ja ytimekkään kerronnan lisäksi vetovoimana toimi muun muassa kaaoksen ja järjestyksen välinen paradoksi elämässäsi. Aloin heti johdantoa lukiessani pohtimaan, kuinka kyseinen jännite puretaan tulevaisuudessa. Se, mihin suuntaan ja millä tavalla lukijaa johdatellaan kohti finaalia, oli mielestäni taidokkaasti ja nerokkaasti toteutettu. Bravo!

Lempilause:
"Vaihdoin liian suuret lökäpöksyt mustiin pillifarkkuihin. Ne kiristivät kiveksiäni niin paljon, ettei vastaantulijoille ollut epäselvää, mistä kiusaantunut virne kasvoillani johtui."
JaakkoP

No Title

5,0 rating
22/01/2020

Pitkästä aikaa kirja, joka oli luettava melkeinpä yhdellä kertaa. Koskettava, toivoa ja myötätuntoa herättävä tarina. Rakastan kasvutarinoita ja sitä, että ihminen löytää elämäänsä jotain merkityksellistä ja saa valjastettua potentiaalinsa käyttöön. Tässä opuksessa sitä olikin tarjolla roppakaupalla. Yleensä minun yöpöydältäni löytyy kirja, joka itkettää ja ahdistaa (vakavuudellaan ja aiheellaan), tämä teos myös nauratti. Näiden humorististen stoorien myötä opin sen, että ryppyotsainen suorittaminen ei ole ainoa reitti hyviin tuloksiin, vaan asiat voidaan hoitaa monia polkuja pitkin! Kiitos! 🙂

Lempilause:
Hanna

No Title

5,0 rating
22/01/2020

Tämä oli tosi rehellinen katsonta nuoren miehen elämään ja kokemuksiin. En ole yhtä rehellistä ja avointa kirjaa lukenut. Piti hyvin otteessaan loppuun asti. Sai viihtymään ja ajattelemaan. Suosittelen!

Lempilause:
Miriam

No Title

5,0 rating
20/01/2020

Todella mukaansatempaava, rehellinen, raaka ja kaunis tarina elämästä ja sen tuomista ajatuksista. Tunteet riehu laidasta laitaan tätä lukiessa. Itse ahmin tämän kirjan kerralla, koska lukemista ei vaan voinut lopettaa.

Lempilause:
Älä käytä liikaa voimavaroja myrskyn estämiseen, vaan valmistaudu sen saapumiseen.
ElisaJ