Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna joka arkipäivä kello 12.00 – 16.00. Vastaamme mielellämme kaikkiin tilaustasi koskeviin kysymyksiin.

Sähköposti: taikuri@miikakorkatti.com
Puhelin: +358 44 532 3433
Kirjan kustantaja: posti@readme.fi
Sivuston ylläpito: sitekick.fi

 

Reklamaatiot

Mikäli sinulla on viallinen tuote, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme taikuri@miikakorkatti.com. Saat asiakaspalvelustamme tarkemmat ohjeet reklamaatiota varten.

 

Palautukset

Mahdotonta.com tarjoaa asiakkailleen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden laskien siitä päivästä, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Paketoi tuote vastaavaan pakettiin, jossa se on sinulle lähetetty. Huomioithan, että asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä. Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä. Otathan Postista saatavan asiakaspalautuskuitin ja säilytät sen siihen asti, että olemme vahvistaneet palautuksen sinulle sähköpostitse.

Rahapalautus tapahtuu samaa kautta kuin maksukin.

 

Palautusosoite

Mahdotonta.com
Heikkiläntie 177
42700 Keuruu

 

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Veloitamme 9,90 € käsittelykuluja tilauksista, joita ei ole noudettu Postista Postin antaman säilytysajan puitteissa. Emme peri tätä kulua, mikäli asiakas ilmoittaa meille Postin säilytysajan puitteissa, ettei nouda pakettia.